Sapien Stone

Ploče kompanije SapienStone su izrađene od keramičke gline i mineralnih boja – i zahvaljujući ovom jedinstvenom proizvodnom procesu, ove ploče neće biti izmenjene toplotom, svetlošću ili hemijskim sredstvima za čišćenje i dezinfekcionim sredstvima.

SapienStone upotpunjuje Vaš prostor kompletnom paletom boja i završnih obrada kako bi stvorio ekskluzivan, dinamičan izgled. Ovaj asortiman uključuje proizvode koji zadovoljavaju različite ukuse, od ultramodernog do klasičnijeg i tradicionalnog stila. Svi proizvodi su celog tela sa mermernim žilama, što garantuje savršen uglačan izgled u kući ili u kancelariji.

SapienStone se takođe može koristiti kao radna ploča za kupatilo ili kao sto za unutrašnju ili spoljašnju upotrebu. Napredne tehničke performanse našeg proizvoda dozvoljavaju primenu i na podovima i na zidovima. Koristite istu boju na svakoj površini za uglađeni i integrisani izgled ili kombinujte različite boje u našem asortimanu za nešto malo smelije. Izbor je zaista Vaš.

SapienStone je dostupan u prodavnicama kuhinja i kupatila širom sveta. Prilikom odabira radne površine po meri, preporučljivo je da prisustvujete sertifikovanom profesionalcu koji će izvršiti merenja i izraditi proizvod, kako bi se garantovalo Vaše zadovoljstvo. Ako želite da Vam SapienStone preporuči profesionalca, kontaktirajte nas.

  • All