FALPER

Dnevno kupatilo je koncept koji podupire Falperovu filozofiju. Ideja o kupatilu kao svojevrsnom zamišljenom produžetku dnevnog enterijera. Prostor koji, baš kao i ostatak doma, odražava naš karakter, naše ambicije, naše ukuse.

Kupatilo predstavlja intiman i lični prostor, trenutak u kome se posvećujemo svom blagostanju. Koncept dnevnog kupatila pojačava ovu ideju, pretvarajući kupatilo u enterijer za život. Falper prevazilazi kanonski koncept blagostanja, tumačeći ga ne samo kao brigu o sebi, već i kao potragu za lepotom koja koristi duši. Lepota koja se opaža kroz pogled, ali i kroz dodir i miris, kao priznanje autentičnosti materijala i izvrsnosti završnih obrada: miris i toplina pravog drveta, baršunasti efekat lomljenog i poliranog mermera, delikatnost savršenog 45 ° ivica.

Kontinuirano estetsko i formalno istraživanje, kombinovano sa tehnološkim i zanatskim znanjem, pretvorilo je Falper u referentnu tačku za luksuzni nameštaj za enterijere kupatila. Etos kompanije, kuriranje najsitnijih detalja i njen originalni, ali suštinski stil tumačeni su zahvaljujući međunarodno priznatim dizajnerima i mladim kreativnim profesionalcima. Rezultat je katalog koji ne sadrži ništa osim inovativnih i kultnih proizvoda, a svi sadrže minimalne linije. Kompanija je tokom godina dobila veliko priznanje, uključujući nagradu Design Plus ISH i prestižnu Red Dot Design Award.

  • All